Miksi viemärin sukitus kannattaa

Sukittamalla vanhasta viemäriputkesta saadaan uuden putken veroinen: sen sisälle viedään epoksilla käsitelty sukka, joka asennetaan paikalleen paineilman avulla. Kun sukka on kovettunut, se on yhtä kestävä kuin tavallinen viemäriputki, ja tutkimusten mukaan sen laskennallinen käyttöikä on noin 50 vuotta.

Esimerkiksi perinteiseen putkiremonttiin verrattuna viemärin sukitus Helsingissä on erittäin kustannustehokas menetelmä viemäriputkiston uusimiseen: remonttia varten putkia ei tarvitse kaivaa esiin, ja koko sukitus esimerkiksi helsinkiläisessä omakotitalossa kestää vain 3–5 päivää, riippuen vesipisteiden määrästä ja huoneiston koosta.

Viemärin sukitus
Viemärin sukitukset ja korjaukset

Sukitus ei häiritse arkeasi

Kun toteutat kotisi viemärisaneerauksen sukittamalla, et joudu järjestelemään koko elämääsi remontin ympärille. Sukituksen ansiosta kotisi pintarakenteet voidaan jättää rauhaan, ja remontin aikana asunnossa pystytään useimmiten asumaan, sillä vain viemärit ovat poissa käytöstä. Lisäksi saatte tarvittaessa kauttamme kuivakäymälän käyttöönne remontin ajaksi.

Teemme sukituksia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla valurautaisiin, betonisiin ja muovisiin viemäriputkiin.

Putkijärjestelmän kartoitus

Näissä tilanteissa sinun kannattaa selvittää viemärin remonttitarve

  • Kotisi viemärijärjestelmä on ollut käytössä pidempään kuin sen teknisen käyttöiän verran. Viemärin tekninen käyttöikä on yleensä noin 30–50 vuotta, ja se vaihtelee viemärin materiaalin mukaan.
  • Kotisi viemärijärjestelmä oireilee. Viemärissä voi ilmetä esimerkiksi hajuhaittoja tai pulputtavaa ääntä, ja saatat huomata, että viemäriputket eivät vedä kunnolla.
  • Haluat varmistaa, että suurempia ongelmia ei ehdi syntyä.
  • Et ole varma kotisi viemärijärjestelmän kunnosta, ja haluat lisätietoa sen tilasta.

Viemärin sukituksen vaiheet

Usein kysyttyjä kysymyksiä – Sukitus Helsinki, Espoo, Vantaa

Askarruttaako jokin viemärin sukitukseen liittyen? Tutustu kysytyimpiin kysymyksiimme.

Kokeneilta ammattilaisiltamme kuluu kotisi viemäreiden sukitukseen Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla yleensä 3–5 päivää. Remontin kestoon vaikuttaa esimerkiksi kotisi koko.

Ei, sillä ammattilaisemme huolehtivat puolestasi kaikista sukitukseen liittyvistä valmisteluista remontin alusta loppuun asti.

Sukituksessa käytetään epoksilla käsiteltyä sukkaa, joka asennetaan paikalleen paineilman avulla.

Huolellisesti toteutettu putkiremontti nostaa iäkkään kiinteistön arvoa ja tekee siitä kiinnostavamman kohteen mahdollisille ostajille: kun putket on remontoitu vasta hiljattain, ostaja voi olla varma siitä, ettei remontista tarvitse huolehtia pitkään aikaan.

Sukitus Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja muualla Uudellamaalla on perinteistä putkiremonttia huomattavasti edullisempi vaihtoehto, sillä se voidaan yleensä toteuttaa rakenteita rikkomatta.

Sukituksesta Helsingissä syntyy vain vähän jätettä, koska rakenteita ei yleensä tarvitse purkaa. Lisäksi kaikki remontin aikana kertyvä metallijäte voidaan kierrättää.