AJ Viemärit

Pääkaupunkiseudun viemäritöitä pohjoissuomalaisella tarmolla

AJ Viemärit sai alkunsa, kun yhteistyökumppanimme PS-Pinnoitus halusi laajentaa toimintaansa Oulusta pääkaupunkiseudulle vuonna 2020. Niinpä Vantaalle päämajansa sijoittanut Etelä-Suomen tukikohta sai nimekseen AJ Viemärit, ja viemärityöt päästiin aloittamaan myös siellä.

Tavoitteenamme on aina ollut toimia kaiken kattavana korjaus- ja saneerausosaajana viemärialalla. Palveluihimme kuuluukin kaikkea, mitä viemäreiden elinkaaren aikana tarvitaan: ammattilaisemme toteuttavat viemäreiden kuvauksia, kuntokartoituksia, korjauksia, sukituksia, pinnoituksia ja hajuhaittatutkimuksia, ja pyrimme tekemään työmme rakenteita rikkomatta aina kun mahdollista.

AJ Viemärit

Asiantuntijamme AJ Viemäreillä ovat tuoneet pohjoissuomalaisen rehtiyden ja varman tekemisen mukanaan eteläsuomalaiseen toimintaympäristöön. Pidämme asiakkaamme jatkuvasti kartalla työn etenemisestä, ja meillä on heille aina aikaa. Meille on tärkeää, että jokaiseen asiakassuhteeseemme syntyy molemminpuolinen luottamus – teemme juuri sen, mikä on parhaaksi sinun viemäreidesi toiminnalle, ja apua löytyy aina.