LVI-huolto ja putkimiespalvelut pääkaupunkiseudulla

Tarvitsetko luotettavaa ja nopeaa LVI-huoltoa Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla? AJ Viemärit Oy on apunasi kaikissa kodin LVI töissä. Meillä on kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, joka hoitaa työt aina sovitusti ja laadukkaasti.

Saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta – asiantuntevan suunnittelun, korkealaatuisen asennuksen ja ystävällisen asiakaspalvelun. Olipa kyse putkiremontista, pesukoneen asennuksesta, viemärin avauksesta tai vuotokorjauksesta. 

Palveluihin kuuluu monipuolisesti ja edullisesti kaikki yleisimmät LVI-asennus, -huolto ja -korjaustyöt.:

  • Viemärin tukoksen avaus
  • Putkivuodon korjaus
  • Pesualtaan tai wc-istuimen vaihto ja huolto
  • Hanan vaihto ja huolto
Viemärin avaukset ja puhdistukset

Lisätietoja yleisimmistä LVI-asennus, -huolto ja -korjaustöistä

Korjaustöitä tehdessä on tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita. Jos et ole varma omasta osaamisestasi, on parempi kääntyä ammattilaisen puoleen.

Viemärin tukoksen avaus:

Viemärin tukos voi johtua monista eri asioista, kuten rasvasta, hiuksista, ruoantähteistä tai hygieenistä jätteistä. Tukos voi aiheuttaa tulvia ja pahaa hajua. Tukoksen avaus voidaan tehdä mekaanisesti tai kemiallisesti. Mekaanisessa avauksessa käytetään esimerkiksi viemärirassia tai imuria. Kemiallisessa avauksessa käytetään viemärinpuhdistusainetta.

Putkivuodon korjaus:

Putkivuoto voi aiheuttaa vesivahinkoja ja kosteusvaurioita. Vuoto voi johtua putken halkeamasta, liitoksen vuotamisesta tai hanan tihkumisesta. Vuodon korjaus riippuu sen sijainnista ja laajuudesta. Pienet vuodot voidaan usein korjata tiivisteillä tai liimamassalla. Suuremmat vuodot vaativat yleensä putken vaihtoa.

Pesualtaan tai wc-istuimen vaihto ja huolto:

Pesualtaan tai wc-istuimen vaihto voi olla tarpeen, jos ne ovat vanhentuneita, vaurioituneita tai haluat vaihtaa ne uudenlaisiin. Vaihto on melko yksinkertainen toimenpide, mutta sitä ei kuitenkaan kannata tehdä itse. Pesualtaan tai wc-istuimen paikkaa ei yleensä voi vaihtaa kaivojen takia.

Huolto sisältää yleensä puhdistuksen ja kalkinpoiston.

Hanan vaihto ja huolto:

Hanan vaihto voi olla tarpeen, jos se on vanhentunut, vuotaa tai haluat vaihtaa sen uudenlaiseen. Keittiö-, wc- tai kylpyhuoneremontin yhteydessä voit halutessasi vaihtaa myös hanan paikkaa. Yleensä tämä vaatii myös pienimuotoisia putkitöitä. Kaikissa LVI-huolto ja asennustöissä kannattaa käyttää ammattilaista. Pelkkä huolto sisältää yleensä puhdistuksen ja tiivisteiden vaihdon.