LVI-huolto ja putkimies PK-seudulla

Tarvitsetko luotettavaa ja nopeaa LVI-huoltoa tai putkimiestä Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla? AJ Viemärit Oy on apunasi kaikissa kodin LVI töissä. Meillä on kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, joka hoitaa työt aina sovitusti ja tarkasti.

Saat kaikki tarvitsemasi putkimiehen palvelut yhdestä paikasta – asiantuntevan suunnittelun, korkealaatuisen asennuksen ja ystävällisen asiakaspalvelun. Olipa kyse putkiremontista, pesukoneen asennuksesta, viemärin avauksesta tai vuotokorjauksesta.

Kaikki yleisimmät LVI- ja putkityöt edullisesti

  • Viemärin tukoksen avaus
  • Putkivuodon korjaus
  • Pesualtaan tai wc-istuimen vaihto ja huolto
  • Hanan vaihto ja huolto
  • Erilaiset LVI-asennus, -huolto ja -korjaustyöt
LVI-huolto ja putkimies Helsinki, Espoo ja Vantaa

Kattavat LVI-huollon ja putkimiehen palvelut Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Korjaustöitä tehdessä on tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita. Jos et ole varma omasta osaamisestasi, kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen. Meiltä löydät nopeasti apua muun muassa seuraaviin LVI-töihin koko PK-seudulla:

Viemärin tukoksen avaus:

Viemärin tukos voi johtua monista eri asioista, kuten rasvasta, hiuksista, ruoantähteistä tai hygieenistä jätteistä. Tukos voi aiheuttaa tulvia ja pahaa hajua.

Tukoksen avaus voidaan tehdä mekaanisesti tai kemiallisesti. Mekaanisessa avauksessa käytetään esimerkiksi viemärirassia tai imuria. Kemiallisessa avauksessa käytetään viemärinpuhdistusainetta.

Putkivuodon korjaus:

Putkivuoto voi aiheuttaa vesivahinkoja ja kosteusvaurioita. Vuoto voi johtua putken halkeamasta, liitoksen vuotamisesta tai hanan tihkumisesta.

Vuodon korjaus riippuu sen sijainnista ja laajuudesta. Pienet vuodot voidaan usein korjata tiivisteillä tai liimamassalla. Suuremmat vuodot vaativat yleensä putken vaihtoa.

Pesualtaan tai wc-istuimen vaihto ja huolto:

Pesualtaan tai wc-istuimen vaihto voi olla tarpeen, jos ne ovat vanhentuneita, vaurioituneita tai haluat vaihtaa ne uudenlaisiin. Vaihto on melko yksinkertainen toimenpide, mutta sitä ei kuitenkaan kannata tehdä itse. Pesualtaan tai wc-istuimen paikkaa ei yleensä voi vaihtaa kaivojen takia.

Huolto sisältää yleensä puhdistuksen ja kalkinpoiston.

Hanan vaihto ja huolto:

Hanan vaihto voi olla tarpeen, jos se on vanhentunut, vuotaa tai haluat vaihtaa sen uudenlaiseen. Keittiö-, wc- tai kylpyhuoneremontin yhteydessä voit halutessasi vaihtaa myös hanan paikkaa. Yleensä tämä vaatii myös pienimuotoisia putkitöitä.

Kaikissa LVI-huolto ja asennustöissä kannattaa käyttää ammattilaista. Pelkkä huolto sisältää yleensä puhdistuksen ja tiivisteiden vaihdon.